Registratieovereenkomst

U stemt ermee in, door uw gebruik van dit forum, dat u geen materiaal zult publiceren dat vals, lasterlijk, onjuist, beledigend, vulgair, haatdragend, intimiderend, obsceen, profaan, seksueel gericht, bedreigend, indringend is voor de privacy van een persoon, materiaal voor volwassenen of anderszins in overtreding van enige internationale of federale wet van de Verenigde Staten. Je gaat er ook mee akkoord om geen auteursrechtelijk beschermd materiaal te plaatsen tenzij je het copyright bezit of je hebt schriftelijke toestemming van de eigenaar van het auteursrechtelijk beschermde materiaal. Spam, overstromingen, advertenties, kettingbrieven, piramidespelen en verzoeken zijn ook verboden op dit forum.

Merk op dat het onmogelijk is voor het personeel of de eigenaren van dit forum om de geldigheid van berichten te bevestigen. Houd er rekening mee dat we de geposte berichten niet actief controleren en als zodanig niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud die erin is opgenomen. We geven geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of bruikbaarheid van de aangeboden informatie. De geposte berichten geven de mening van de auteur weer, en niet noodzakelijk de mening van dit forum, zijn personeel, zijn dochterondernemingen of de eigenaar van dit forum. Iedereen die vindt dat een geplaatst bericht aanstootgevend is, wordt aangemoedigd om onmiddellijk een beheerder of moderator van dit forum op de hoogte te stellen. Het personeel en de eigenaar van dit forum behouden zich het recht voor om aanstootgevende inhoud binnen een redelijk tijdsbestek te verwijderen, indien zij vaststellen dat verwijdering noodzakelijk is. Dit is een handmatig proces. Realiseer u echter dat ze bepaalde berichten mogelijk niet onmiddellijk kunnen verwijderen of bewerken. Dit beleid is ook van toepassing op lidprofielinformatie.

U blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw geplaatste berichten. Bovendien stemt u ermee in de eigenaars van dit forum, eventuele verwante websites van dit forum, haar personeel en haar dochterondernemingen schadeloos te stellen en te vrijwaren. De eigenaren van dit forum behouden zich ook het recht voor om uw identiteit (of enige andere gerelateerde informatie verzameld over deze service) te onthullen in het geval van een formele klacht of gerechtelijke actie die voortvloeit uit een situatie veroorzaakt door uw gebruik van dit forum.

U hebt de mogelijkheid om tijdens het registreren uw gebruikersnaam te kiezen. We adviseren u de naam te behouden. Met dit gebruikersaccount dat u gaat registreren, stemt u ermee in om uw wachtwoord nooit uit te geven aan een andere persoon behalve een beheerder, voor uw bescherming en om redenen van geldigheid. U gaat er ook mee akkoord dat u het account van iemand anders NOOIT om welke reden dan ook zult gebruiken. We raden U ook ten zeerste aan om een ​​complex en uniek wachtwoord voor uw account te gebruiken om accountendiefstal te voorkomen.

Nadat u zich hebt geregistreerd en bent ingelogd op dit forum, kunt u een gedetailleerd profiel invullen. Het is uw verantwoordelijkheid om schone en nauwkeurige informatie te presenteren. Alle informatie waarvan de eigenaar of het personeel van het forum vaststelt dat deze onjuist of vulgair is, wordt verwijderd, met of zonder voorafgaande kennisgeving. Passende sancties kunnen van toepassing zijn.

Houd er rekening mee dat bij elk bericht uw IP-adres wordt geregistreerd, in het geval dat u van dit forum of uw ISP moet worden gebanned. Dit zal alleen gebeuren in geval van een ernstige overtreding van deze overeenkomst.

Merk ook op dat de software een cookie, een tekstbestand met stukjes informatie (zoals uw gebruikersnaam en wachtwoord), in de cache van uw browser plaatst. Dit wordt ALLEEN gebruikt om u in / uit te loggen. De software verzamelt of verstuurt geen andere vorm van informatie naar uw computer.